Catering | beleving en smaakexplosie

HOMEMADE FOOD OP LOKATIE 

 1  2  3  4  5  6  7 

CHEF STOKES

Real American

In 2010 ben ik begonnen met StokesBBQ.

Van mijn hobby heb ik mijn werk kunnen maken,

mijn passie voor lekker en kwalitatief eten deel ik graag met anderen over de hele wereld!

 

FULL PACKAGE DEAL!

Wij rijden door heel Nederland naar uw bbq locatie.

Van het plaatsen van onze handmade bbq's tot aan de presentatie op uw bord.

Alles wordt tot in detail voor u verzorgd.

LET'S EAT!

Dinner is served!

Lekker tafelen, veel opscheppen vanaf het buffet,

standverkoop of genieten van exclusief fingerfood.

CATERING

Wilt u een feest extra beleving geven? Onze trailers geven een unieke ervaring op visueel en culinair gebied. Wij kunnen alles naar uw wens leveren. We rijden met onze barbecues naar u toe en zetten een compleet buffet op of zetten onze stand neer en maken de hapjes klaar die uitgedeeld moeten worden. Als de barbecue afloopt pakken wij onze spullen weer in en nemen ook de afwas weer mee naar huis.

Door het inzetten van meerdere trailers kunnen we grote groepen cateren.

Catering vanaf €24,95 p.p vanaf 50 personen

 

⦿ Custom made trailers

⦿ Awardwinning chef

⦿ Diverse buffet stijlen

⦿ Full package deal

⦿ Compleet ontzorgt

⦿ One of a kind

⦿ Eindeloze menukeuzes

⦿ Spectaculaire smaken

⦿ Homemade, fresh and bold flavours

⦿ Biologisch, vegetarisch? geen probleem!

⦿ Kwaliteit

⦿ StokesBBQ since 2010

 

Read more

 

MENUKAART

Een greep uit onze menukaart...

 

WAGYU BEEF

PICANHA STEAK

AWARDWINNING PULLED PORK

WORLD CHAMPION SWORDFISH 2016

CHOCOLATE LOVE CUPCAKES

ANGUS BEEF BURGER

 

GRANDMA LEE'S CHICKEN WINGS

HOT SMOKED SALMON

CHEESE-O-BELLO'S

IBERICO PORK CHOPS

BRISKET BEEF SANDWICH

LEE'S LAMBCHOPS

SWEET SWEET POTATO

MISSISSIPPI RIBS

CHICKEN SATEH

MARTINI SHRIMPSTICKS

MEDITERRANEAN SEA BASS

BANANOFFE PIETop BBQ chef! Was echt een geweldige bbq avond, volgend jaar weer?

>Bram van Herpen | 2015

Beste bbq die ik gehad heb....wat lekker!

>Martin Scheffer | 2018 | Facebook review

Zelden zo'n smakelijke hot dog gegeten. Damn, wat lekker! (4-daagse feesten, laatste avond)

>Ron Warris | 2017 | Facebook review

5 sterren! Eten was heerlijk en service was uitstekend.

>Mary Lam | 2018 | Facebook review

Alleen maar superlatieven! Gewèldig eten, super aankleding en zeer professionele mensen die het eten met liefde bereiden dat proef je tot en met de toetjes!

> Helene Vliegers 2016

Stokes heeft passie voor de BBq top en dat proef je in zijn eten !!

> Frank Klijn 2015

 

Oooooh yeah! Ain't no BBQ like a Stokes BBQ! Your pulled porc is nothing short of amazing!

> Mischa Scholten 2014

Super lekkerrrrrr

>Yvonne Hubers Timmermans 2014

My favourite food event Rollende Keukens started yesterday is on till Sunday May 12th. Great idea for tonight or tomorrow’s dinner! My favourite food trucks: Pass the peas for delicious comfort food, Stokes BBQ and the oyster boat.

>www.yourlittleblackbook.me

 

Nu Stokesbbq eindelijk officieel is en ons doel is om ook grote groepen te gaan doen heb ik deze winter goed de tijd genomen om een ideale bbq trailer te bouwen. Na vele avonden googelen, en vooral bij de amerikaanse collega's gekeken te hebben viel mijn oog toch op de volgende trailer. Na een paar avonden met behulp van mijn super handige "multimedia" vriendin hadden we toch een leuke bouwtekening gemaakt.

 Zo nu ik de basis van het idee had kon ik eindelijk gaan beginnen en dat begon met het opzoek gaan van een onderstel, dit duurde wel een paar weken want we konden niet zomaar een onderstel gebruiken, hij moest wel degelijk zijn en 2de hands moet je gewoon even geduld hebben. Maar in het nieuwe jaar was het gelukkig raak want we vonden er een in noord brabant die wel tot 1300 kg aan kon. zo nu kon echt echte werk echt beginnen.

Eerst al het oude verf en roest eraf, wat een klus.
Toen dat eindelijk geklaard was en het onderstel voor het grootste gedeelte in de menie stond kon ik beginnen met het slijp en laswerk, dit is overigens het meest tijd rovende van de hele klus. Niks laten slijpen of buigen alles gebeurd old school met de hand "Low budget Style".
Tot in de late uurtjes lassen..
En een paar mooi landwielen weten te vinden in het verre noorden voor het hijssysteem van de grills.
Zo de eerste mooie lentedag is een feit, dus let's go to work!
Allereerst maar weer verder met slijpen geweest om de delen van de kolen lades te fabriceren, die vervolgens weer in mekaar gelast en de eerste drie zijn dan nu eindelijk af, nog één te gaan. Ben helaas door het plaatmateriaal heen dus snel maar naar de sloperij.
Verder vandaag ook de draag / schuif ondersteuning gelast ben redelijk tevreden vind het schuiven nog wel zwaar gaan, heb de kolen lades waarschijnlijk iets te groot gemaakt, het is tamelijk zwaar :). Voordeel is dat het niet snel kapot gaat :) .

Ook heb ik eindelijk na een half uur slijpen alle franjes van een wiel af geslepen.

Dinsdag maar even plaat materiaal wezen halen zodat we snel weer verder konden gaan, bij de sloop nog een grote plaat metaal van 4mm dik kunnen bemachtigen voor weinig, maar helaas geen 2mm te krijgen dus moest ik wel naar een metaal zaak. Hier de stukken gelijk op maat laten knippen :).Toen snel maar weer aan de slag, was erg benieuwd hoe de deuren zouden uitpakken qua gewicht e.d.

Nu er al drie deuren af zijn begint het ergens op te lijken, vrijdag de laatste deur en kolenbak en o ja de deuren bij de kolen lades moeten ook nog, zodat ik zaterdag misschien een begin kan maken aan de draagconstructie van het hijssysteem.

Mooie dag achter de rug, alweer door een hele rol lasdraad heen. Ben vandaag toch maar begonnen met het draagsyteem voor het hijsen van de grills.

Helaas het werd alweer donker dus morgen verder.

Wat was het toch een heerlijk dagje, gewoon truitje aan en lekker klussen. Had al een beginnetje gemaakt met het hijssysteem dus hier het vervolg:
Buis afgekort en het wiel eraan gelast.
Hij past nu perfect en draait erg soepel zonder piepend geluid.
Nu ik duidelijk had dat dit wel goed zat ben ik toch maar even verder gegaan met de deuren bij de kolen lades en ben nu weer door mijn plaat materiaal heen, maar het einde is gelukkig in zicht. Deze deuren heb ik toch maar van 4mm plaat gemaakt, dit omdat ik het gewoon had liggen en denk dat het geen kwaad kan want daar is de hitte natuurlijk het heetst.
Toen maar eens kijken hoe het rooster uit zou vallen...

Nou dan kan wel een heel varken op. Nog wat kliekjes van het geheel...

Wil 3 april de eerste keer gaan grillen dus heb nog heel wat doen de komende 2 weken, maar zoals het nu gaat geloof ik dat de deadline word gehaald.

Afgelopen weekend nog even bezig geweest, heb mooie strips voor de deuren opgehaald, helaas ging de boel een beetje kromtrekken naar het lassen maar heb het gelukkig redelijk weten op te lossen.

Ook het tweede rooster is af en ben wel onder de indruk van het grill oppervlakte wat er nu is.

De oogjes voor het takelen ook alvast vast gelast.

Het eerste wiel krijgt al een kleurtje !

Deze week staat er nog flink wat te doen, strips op de deuren aan de andere zijde, roosters ophangen met kabels, laatste randjes af lassen, veel lasnaden afbramen en dan kunnen we gaan schilderen !!!<De laatste dagen hier en daar nog wat uurtjes bezig geweest en de strips zitten nu eindelijk op alle deuren.

Tevens heb ik nu eindelijk het draag systeem voor de roosters helemaal uit gewerkt, en het werkt !Wel wat geleiding gelast zodat het recht en zonder stoten omhoog gehesen kan worden.

Nu nog hetzelfde bij het 2de rooster, maar dat word morgen. Heb dit weekend een lang weekend en hoop alles nu af te krijgen, zodat er maandag misschien wel geschilderd kan worden.

Na eerst weer een nieuwe CO2 fles en lasdraad te hebben gescoord konden we weer volop aan het werk, vrijdag zoveel mogelijk gelast, helaas waaide het wel een beetje. De volgende dag eigenlijk alleen maar aan het schuren geweest ( 7 uur lang ).

Zondag toch eerst nog 2 uurtjes schuren (toen was ik er echt klaar mee, je kan wel eindeloos blijven schuren, RESPECT aan de metaalbewerkers ) en toen konden we alles eindelijk gaan afstoffen en opruimen. Heerlijk, de lente zon erbij en geen wind lekker rustig kwasten.

Er moeten nog heel wat dingen gebeuren zoals de verlichten opnieuw maken, velgen wit spuiten, roosters eerst uitbranden dan monteren en de binnenkant spuiten en vervolgens de menie ook nog zwart verven. Helaas is het geld op dus moeten we even geduld hebben, maar de basis staat en ben er toch erg tevreden over. De handvatten moeten ook nog even op zich laten wachten want ik wil deze van hoefijzers maken en heb er 24 nodig ( 5 euro p/2 stuks). Het thema is namelijk een Farmers Grill aangezien de enorme landwielen er opzitten. Verder komen er natuurlijk ook mooie thermometers op.

A TRUE FAMILY TRADITION


We build 'em

We build 'em

We rub 'em

We rub 'em

We smoke 'em

We smoke 'em

We love 'em

We love 'emMet ons BBQ competition team strijden we elk jaar over de hele wereld tegen internationale bbq teams om de best plek te bemachtigen.
Kijk voor meer informatie en waar we aan meedoen op


Grand Champion Whole hog 2018

Suydersee bbq competition

3rd Whole hog

2017 EU Championships

World Champion Swordfish

2016 @ the World Food Championships in Alabama USA!

2nd Pork

2016 NK BBQ

3rd Pork

2016 EU BBQ

CONTACT

Huddie Lee Stokes


info@stokesbbq.nl
+31 (0) 6 43 82 56 77

BEDRIJFSGEGEVENS

Kuiperstraat 66
7201 HK Zutphen
Kvk 70557365
Btw 858373427B01
IBAN NL47 INGB 0006 3227 01
BIC INGBNL2A