Foodtrailer

StokesBBQ Foodtrailer catering

Grote groepen zijn geen enkel probleem met onze unieke eigen ontworpen en gebouwde foodtrailer. Met deze trailer serveren wij grote, maar ook zeker kleinere groepen op lokatie. De menukeuze varieert van enkel burgers en sate tot bites naar wens en offerte op maat. 

Bij aankomst kleden wij  de gehele setting aan zoals u op de foto’s ziet. Statafels, banners, vlaggen en meer een unieke sfeervolle setting geschikt voor elk feest.

Foodtrailer menukeuzes

Hieronder slechts een kleine greep uit onze menukeuzes van de foodtrailer setting.

Big, Bigger...festival!

Er is niks mooiers dan massa’s mensen te voorzien van lekkere authentieke barbecue , met onze konvooi aan trailers is het dan ook geen probleem om zelfs bij deze aantallen een goede barbecue service te leveren.

Er zijn allerlei concepten te bedenken, in 2013 hebben we onze eerste ervaringen mogen opdoen bij de rollende keukens, Amsterdamse bossen en chili fest in Eindhoven. Wij serveerden hier o.a. broodje schaap van het spit, wrap pulled chicken, wrap pulled pork en de onze hit “hot & sweet wings”. Wij werken met eerlijke en lokale producten. Kortom voor elk festival kunnen we een passend assortiment samenstellen.

Wilt u onze trailers/smokers op uw festival neem dan contact met ons op en wij helpen u graag om iets moois te creëren

Vraag direct een offerte aan

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.